Социјална одговорност

Повеќе е благословено да се дава отколку да се прима

Climtest Symor ја цени нашата корпоративна општествена одговорност. Со текот на годините, продолживме да ја усовршуваме нашата стратегија за корпоративна општествена одговорност (ООП) за подобри повратни информации до општеството.

 

До 2021 година, Кина успешно постигна сеопфатна победа во битката против сиромаштијата, меѓутоа, економскиот развој варира во различни региони, особено некои планински области се заостанати во споредба, а децата не можат да добијат добро образование.


Climates Symor се грижи за овие деца, тие се иднината на Кина. Секоја година даваме донации во овие области и им помагаме да добијат подобри услови за живеење и образование, рече нашиот извршен директор Стивен Ксу: „Јас сум претприемач, а не бизнисмен“.

 

Во иднина ќе продолжиме да ги зголемуваме инвестициите во овие региони со сиромаштија, да им помагаме на луѓето кои имаат потреба и да ја реализираме општествената одговорност на едно претпријатие.


Нашата сила е скудна, но се трудевме да направиме подобро, да направиме подобро за нашите клиенти, за нашите вработени, за луѓето на кои им е потребна.








We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept