Вести од компанијата

Греење печка за циркулација на топол воздух испорачана во Индија, за печење и стврднување на компонентите.

2022-09-16

Рерната за циркулација на топол воздух за загревање се користи за сушење, лекување, стареење со висока температура во електронската и полупроводничката индустрија, лабораториите и научните истражувачки институти, рерната за печење усвојува интелигентен контролер PID за да исполни прецизна контрола на температурата, температурниот опсег е максимум до 300, со добра униформност.



Греењето на рерната за циркулација на топол воздух го воведува истиот метод за контрола на координација на каналот P.I.D+S.S.R контрола на температурата, има функција на автоматско пресметување и може да ги ревидира условите за промена на температурата за да постигне попрецизна и стабилна контрола на температурата.



Достапна е и печка за циркулација на воздух со количка за полнење на количка, можеме да ја прилагодиме рерната според специфичните технички параметри, како што се димензијата на количката, работната температура, заштитните уреди, методот на контрола и многу повеќе.

 

Climate Symor® е добар во технологијата за контрола на температурата и влажноста, обезбедуваме секакви печки за сушење за да одговориме на различните барања на клиентите.






We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept