Вести од компанијата

Дали имате нешто мало за тестирање?

2024-06-12

ТЕМПЕРАТУРНА КОМОРА НА КЛУПА

Climtest Symor® обезбедува компактна комора за тестирање на температурата на работната површина со мал отпечаток и максимизиран работен простор. Овие еколошки комори се достапни во големини од 10 до 36 литри и се идеални за лаборатории. Покрај лабораториските апликации, комори за тестирање на клупата се користат за електроника, воена и фармацевтска проверка на квалитетот и тестирање на доверливоста, како и за истражувачки тестирања и процеси на производство. Иако еколошките комори за тестирање на клупата заземаат малку простор, тие обезбедуваат пространа внатрешност за тестирање на производите.


Температурните комори на клупата Climtest Symor® обезбедуваат флексибилност, униформност и прецизност на контролата што се потребни за економично тестирање на животната средина, идеален е за тестирање на помали производи, како што се компјутерски компоненти, автомобилски сензори или мобилни телефони. Комбинира исклучителни перформанси во мал, компактен дизајн. Идеален за истражување и развој, многу е лесен за употреба и едноставно се приклучува, ја поставува температурата и е подготвен за работа.


Ве моламКонтактирајте неденес за да дознаете повеќе занашите производи и услуги.




X
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept